Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Error 680 No Dial Tone


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 NewDialUpUser

NewDialUpUser

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:17 AM

Posted 26 September 2015 - 05:13 PM

Hi everyone, 

 

I haven't had dial-up internet in years. I just signed up for a free-internet service through the state called Sailor Cruise last month. I picked up my routing slip last Saturday and discovered I didn't have the right modem. So, I got a new one off WalMart.com. While my PC does recognize this modem, each time I plug the phone cord into the wall jack in my room, it says there's no dial tone. I called this internet service and the lady on the phone says that Verizon modems (the one my dad has) doesn't work for them because it has a higher voltage. I'm wondering if I should call the phone company over the wall jack in my room. 

 

I also plugged this same line cord into my dad's modem (which is plugged up to an outlet) while connected to the one I got off Wal Mart. It almost worked because the system started configuring the username and password, but then my computer (both laptop and desktop) terminates the connection. I don't know what to do anymore. Do I have the right equipment? What do I need to do to get this internet connection to work properly? 

 

 

Here's the link to the troubleshooting page off Sailor Cruise's website: 

 

http://www.sailor.lib.md.us/services/dial-up/Default.aspx?id=56168

 

I wanted to post pictures of what the two modems look like. But, I'm not able to on this browser. (I'm on Chrome btw.) 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users