Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Site issue or my slow internet speed????


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 dannyboy950

dannyboy950

  • Members
  • 1,338 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:port arthur tx
  • Local time:06:40 PM

Posted 17 September 2015 - 09:14 AM

I hate to bring this up as I am not shure if it is a site problem, or my slow internet speed.

 

Often when viewing a forum page here the page [freezes] if I take too long reading or composing a reply or post.

The navigation links quit working and I have to refresh the page to get going again. More of a nuisance really than a real problem.

Sometimes even the post/reply button does not work and when I refresh the page before posting I loose the post and have to rewrite it.


HP 15-f009wm notebook AMD-E1-2100 APV 1Ghz Processor 8 GB memory 500 GB Hdd

Linux Mint 17.3 Rosa Cinamon


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users