Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Outlook 2013 search broken if Windows search enabled


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 JECTnet

JECTnet

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:40 PM

Posted 09 September 2015 - 01:11 PM

I've using a copy of outlook 2013 that displays "Sorry we couldn't find what you were looking for" if i try to run any type of search, i can get it to function if i've disabled the Windows Search and Indexing services through Add/Remove windows features.

 

I've tired:

Reinstalling outlook, deleting and reconfiguring the outlook profile, rebuilding the index with both Outlook selected and deselected, repairing my PST, even backing up everything, deleting everything, reinstalling/restoring everything of outlook (not windows).

 

has anyone experinced similar and/or know how to fix this?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 izzzey1

izzzey1

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:40 AM

Posted 20 October 2015 - 05:23 PM

I got a similar problem but I don't know the fix. I'm also glad with a solution. To bridge the time I use a third party tool which is called lookeen. Its free.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users