Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

not finding "sleep" anymore


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 antoniuni

antoniuni

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:49 PM

Posted 08 September 2015 - 08:28 PM

I'm very happy to have Windows 7 back and good working again!

 

All of a sudden I miss "sleep" which isn't showing sharp anymore but blur.

 

Somebody has an idea what happened?

 

Thanks!



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 BenjaminGordonT

BenjaminGordonT

  • Members
  • 202 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:49 AM

Posted 08 September 2015 - 09:01 PM

So are you saying "Sleep" isn't there at all or is it just grayed out... If it is not there at all then you probably need to update your drivers for your graphics card and such because sometimes windows won't allow "Sleep" if the graphics card or other hardware doesn't support it... And that's usually if you don't have the right drivers...



#3 softeyes

softeyes

  • Members
  • 1,504 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:02:49 AM

Posted 08 September 2015 - 09:27 PM

Question @ antoniuni:



~~ What happened, that Windows 7 "went somewhere" and is now back?

 

Thank you for as much detail that you can provide! :thumbup2:



#4 antoniuni

antoniuni
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:49 PM

Posted 08 September 2015 - 09:40 PM

Thanks BenjaminsiPod. Yes, it just grayed out. I cannot remember I have changed something in the computer, but it worked fine for some weeks!

 

#5 antoniuni

antoniuni
  • Topic Starter

  • Members
  • 36 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:49 PM

Posted 08 September 2015 - 09:41 PM

No softeyes, I went-over to 10 which didn't worked well anymore after a couple of weeks and I went back to 7.



#6 BenjaminGordonT

BenjaminGordonT

  • Members
  • 202 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:49 AM

Posted 09 September 2015 - 08:41 AM

Can I have the specs of your computer so I can figure out how best to help you further?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users