Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Somehow Firefox probably got infected and refuse to connect?


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Pajajn

Pajajn

  • Members
  • 368 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Location:127.0.0.1
  • Local time:12:13 AM

Posted 08 September 2015 - 04:00 PM

So im running Windows 7 64bit Home Premium and mostly playing games and such things on Steam and Rockstar Social Club (GTA)

I was doing a pingplotter test for my ISP along with TCPoptimizer which i usually do on all my computers without problem. 
After tcpoptimizer ran i needed to restart the pc and in the same moment Firefox were automatically closed by windows

After that these issues appeared. First mozilla firefox icon were gone so i ran a Icon cache rebuild script and that fixed the issue on that part.. 

ie4uinit.exe -ClearIconCache
taskkill /IM explorer.exe /F 
del "%iconcache%" /A


However 
1.  Firefox were not fast....   could take 2 minutes before google appeared when Google Chrome loads google.se in 1second  (100/10) connection 
2. Firefox.exe   does not close when the browser is exited. The process remains in taskmgr 
3. Whenever i close firefox and need to start it again i first haft to delete the firefox.exe instance in taskmgr....  wtf 

I tried: 
Clearing CCleaner temp/prefetch and uninstallting Firefox and all related files 
Deleted all firefox related files in both folders, %appdata%  and Regedit  without any effect 


because of this i strongly think ive been infected somehow but i ran Malwarebytes, Hitman Pro and they came up empty so what can cause this strange behavior suddenly

 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users