Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Asus Enhanced Driver


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 knoxy67

knoxy67

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:40 PM

Posted 16 July 2006 - 08:39 AM

my problem is that i keep getting a warning message saying"system does not install asus enhanced driver,some features of smart doctor may not work,please install driver"

ive downloaded the enhanced driver from asus site but i still get this message.

im running windows xp pro sp2 with an asus nvidia gforce 6200 128mb ddr card.i downloaded a driver update from systemrequirments lab.com and thats when the problem started.ive tried reinstalling my drivers from my cd but still i get this message.my games keep crashing now or run really slow.can anyone help?

thnx

Edited by knoxy67, 16 July 2006 - 08:53 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:09:40 AM

Posted 16 July 2006 - 09:47 AM

Seems to be a problem with the Asus Enhanced Video Driver.
See this post and see if any of the suggestions help:
Asus enhanced driver fault, Probs with atkosdmini.dll
Pay particular attention to posts #7, and #8.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 knoxy67

knoxy67
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:04:40 PM

Posted 17 July 2006 - 12:46 PM

thnx m8 but im afraid im trying to instal it not remove it.my card keeps crashing now yet i had no probs till i downloaded a driver update




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users