Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

web page does not show properly


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 RcC

RcC

  • Members
  • 42 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:35 AM

Posted 04 September 2015 - 11:32 PM

I have windows 7 sp1. When I visit this web page with my desktop.....

http://www.ahexp.com...8245#msg-178245

I get what you see in the attachment. I have tried IE, Foxfire, Chrome and SeaMonkey browsers.

I can access the page fine from my laptop which has windows 8.1.

I have in the past visited this forum with my desktop and have even posted with no problem.

As you can see the webpage is behind the black frame work looking thing.

I can scroll the web page beneath the frame but I can not click on any links on the page

such as sign in or reply ect... I can click on the links in the black frame and the web page changes

to what I selected but still I can not access that web page.

Any ideas what I can do to correct this? I hope I posted this in the right area.

I just noticed my signature is from my old computer...I'll updtae that smile.png

post-142490-0-93915500-1440991071_thumb.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users