Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

winmail.dat encoded mail causing issues.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 TsVk!

TsVk!

    penguin farmer


  • Members
  • 6,230 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:The Antipodes
  • Local time:12:22 PM

Posted 02 September 2015 - 04:17 PM

Hi,

We have a some users who are receiving winmail.dat rather than mime encoded html email. From my understanding of the format, these users email client (Outlook 2007) should still be able to integrate and display the information. But this is not so. We're not using Exchange.

How do I resolve this issue? Is it possible to do from my end? Why do some users receive the mime encoded html whilst others receive winmail.dat from the same email? (ie: same email sent to 2 people in the company, one gets one format whilst the other gets another).

I know this is a tricky one, I've spent countless hours working on it with my team. Just hoping someone here knows the solution.



BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users