Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Connapi.dll


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 cyclonetwist

cyclonetwist

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:20 AM

Posted 13 July 2006 - 04:20 PM

When i restart/turn on my computer a box pops u saying that ConnAPI.DLL is missing and the program can't run.

Where can i get connAPI.DLL from?

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Albert Frankenstein

Albert Frankenstein

  • Members
  • 2,707 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Michigan, USA
  • Local time:07:20 PM

Posted 13 July 2006 - 04:37 PM

Do you have some Nokia software installed on this computer?

http://www.5starsupport.com/ipboard/lofive....php?t1345.html
ALBERT FRANKENSTEIN
I'M SO SMART IT'S SCARY!


Currently home chillin' with the fam and my two dogs!


#3 cyclonetwist

cyclonetwist
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:20 AM

Posted 13 July 2006 - 05:40 PM

i did have a nokia thing on my comp but i have uninstalled it as it is no longer needed (no nokia phone anymore)

#4 Albert Frankenstein

Albert Frankenstein

  • Members
  • 2,707 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:Michigan, USA
  • Local time:07:20 PM

Posted 13 July 2006 - 08:01 PM

Then it sounds like you need to go to:

Start > Run >type msconfig > Startup Tab

and uncheck any reference to Nokia software. Then reboot and see if issue is taken care of.
ALBERT FRANKENSTEIN
I'M SO SMART IT'S SCARY!


Currently home chillin' with the fam and my two dogs!


#5 cyclonetwist

cyclonetwist
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:20 AM

Posted 13 July 2006 - 09:13 PM

Thank you very much Albert Frankenstein, i no longer get the message saying that connapi.dll is missing and my programs are now functioning correctly.

(My computer now starts faster now becuase i disabled some other junk like memorycard readers etc)

Edited by cyclonetwist, 13 July 2006 - 09:14 PM.


#6 Enthusiast

Enthusiast

  • Members
  • 5,898 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:Florida, USA
  • Local time:06:20 PM

Posted 13 July 2006 - 09:50 PM

Make sure you didn't disable essential aps like your firewall, av program and anti-spyware aps as well as Windows System Restore.

Edited by Enthusiast, 13 July 2006 - 09:50 PM.


#7 cyclonetwist

cyclonetwist
  • Topic Starter

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:20 AM

Posted 13 July 2006 - 09:58 PM

yes i made sure i didn't disable anything important and if i didn't reconise the name i left it alone :thumbsup:




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users