Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Unable to load the control centre icon in windows 10


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 bluefly1

bluefly1

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:13 AM

Posted 11 August 2015 - 02:50 AM

I have recently installed windows 10, and when clicking on the control centre icon, the new screen flashes briefly, then disappears.

 

Any advice would be greatly appreciated

 

John

 

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 6,081 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:13 PM

Posted 11 August 2015 - 03:04 AM

G'day bluefly 1 and Welcome to BC.

 

Do you mean the Start button?...or the action center..?

 

Where is this located.?


Condobloke ...Outback Australian  fed up with Windows antics...??....LINUX IS THE ANSWER....I USE LINUX MINT 18.3  EXCLUSIVELY.

“A man travels the world in search of what he needs and returns home to find it."

It has been said that time heals all wounds. I don't agree. The wounds remain. Time - the mind, protecting its sanity - covers them with some scar tissue and the pain lessens, but it is never gone. Rose Kennedy

 GcnI1aH.jpg

 

 


#3 bluefly1

bluefly1
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:13 AM

Posted 11 August 2015 - 05:11 AM

Hi Condobloke,

 

I am clicking on the icon on the action centre, I have also pinned it to the taskbar, with the same results.

 

However, I have just right clicked on the start button, and it has loaded o.k. from there.

 

Bluefly1

 

 

 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users