Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

MSi MS-1759 GE70 2QE stuck in Aptio setup utility version 2.16.1243 after update


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 DiegoSoto

DiegoSoto

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 06 August 2015 - 05:46 PM

My MSi laptop is stuck in the aptio setup utility and if i turn my laptop off or try to exit, it will return to the same screen. It has been like this since i updated it to windows 10. please help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 ospreyBMF

ospreyBMF

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 19 March 2016 - 11:26 PM

Literally same computer and same problem. Please, someone offer a solution.
Stuck in utility setup, will not exit. Computer instantly turns off whe I hit power button. Definitely don't treat her with 100% respect but I've never dropped it. Randomly turned it on yesterday and saw it. Have essays that need to be written. Hope I can get some help.

#3 DiegoSoto

DiegoSoto
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 20 March 2016 - 04:16 PM

Literally same computer and same problem. Please, someone offer a solution.
Stuck in utility setup, will not exit. Computer instantly turns off whe I hit power button. Definitely don't treat her with 100% respect but I've never dropped it. Randomly turned it on yesterday and saw it. Have essays that need to be written. Hope I can get some help.con

Contact MSi support and explain the problem, they will help you






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users