Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Please Please help with Lag problem.


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 UmiHuss

UmiHuss

  • Members
  • 8 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:54 AM

Posted 06 August 2015 - 04:52 PM

I can't seem to figure out why the hell I'm always getting lag when playing "Battle for Middle earth 1" using Gameranger. 

 

I have bought:

 

-New Macbook Air early 2014 (Running Windows 10 via bootcamp)

-New Router: D-Link Wireless AC Smartbeam 1750 Mbps -Dual-Band Gigabit Router (DIR-868L)

-New Modem: Arris TM1602A 

 

Misc info: My browsing speed is good ie. autoplay on 1080p, and download speed is 26Mbps.

 

Could it be a problem that I'm running bootcamp? 

 

Pleaaaaaase help.



BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users