Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Proxy Setting 127.0.0.1


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 pkarkar

pkarkar

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:27 PM

Posted 06 August 2015 - 12:49 PM

I upgraded my computer to windows 10 and now, the proxy settings keeps getting reset to 127.0.0.1 and I loose internet connection until I go to internet explorer and remove that settings - it is really annoying - how do I completely remove it once and 4all.

 

Thanks for the responses and help in advance.

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 coxchris

coxchris

  • Members
  • 1,151 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Atwater
  • Local time:07:27 PM

Posted 06 August 2015 - 01:22 PM

127.0.0.1 is the local host (Ethernet address) 

 

Search for Internet Options>>Connections>>Lan Settings>>Uncheck all check boxes expect Use Automatic Settings and click apply and ok, that should fix it.


AA in Computer Networking Technology

BS in Information Technology 

Comptia A+, Project+, L+

Renewable:  N+,S+

CIW Web Design Specialist, JavaScript Specialist,  Database Design Specialist 

LPIC-1, SUSE 


#3 pkarkar

pkarkar
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:27 PM

Posted 07 August 2015 - 01:43 PM

I did and it works up until I reboot - once I reboot it keeps coming back and settings gets reset again - very annoying...  is there a permanent solution to this annoyance.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users