Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Can't Clear All Browsing Data from Win Edge


  • Please log in to reply
7 replies to this topic

#1 Artbuc

Artbuc

  • Members
  • 205 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:02 AM

Posted 05 August 2015 - 01:28 PM

Just tried to clear browsing data from Win Edge for the first time. Got a message saying all data could not be cleared and to try again. Tried again and again but still got same message. How can I determine what data  isn't clearing? Also, how can I tell if this is a privacy/security issue? Thanks.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 73,573 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:12:02 AM

Posted 05 August 2015 - 01:40 PM

Did you use this procedure L@@K?
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 Artbuc

Artbuc
  • Topic Starter

  • Members
  • 205 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:02 AM

Posted 05 August 2015 - 08:04 PM

Did you use this procedure L@@K?

I did not do the history step; but, when I did, I got the same message. Any other ideas? Thanks.



#4 Rocky Bennett

Rocky Bennett

  • Members
  • 3,010 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Mexico, USA
  • Local time:10:02 PM

Posted 08 August 2015 - 04:45 AM

Have you tried to go to your file explorer, go to the C: drive, go to properties, go to disk cleanup, and make sure that temporary internet files is checked, and then cleanup the disk?


594965_zpsp5exvyzm.png


#5 Artbuc

Artbuc
  • Topic Starter

  • Members
  • 205 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:02 AM

Posted 08 August 2015 - 11:04 AM

Have you tried to go to your file explorer, go to the C: drive, go to properties, go to disk cleanup, and make sure that temporary internet files is checked, and then cleanup the disk?


No, I'll try it and let you know if it works. Thanks!

#6 Artbuc

Artbuc
  • Topic Starter

  • Members
  • 205 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:02 AM

Posted 08 August 2015 - 01:02 PM

Have you tried to go to your file explorer, go to the C: drive, go to properties, go to disk cleanup, and make sure that temporary internet files is checked, and then cleanup the disk?


No, I'll try it and let you know if it works. Thanks!

Did not work. I have one site which requires IE. I have IE set-up to open on that website. I wonder if Edge is telling me it can not delete the IE browsing data?

#7 Artbuc

Artbuc
  • Topic Starter

  • Members
  • 205 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:02 AM

Posted 08 August 2015 - 02:10 PM

 

 

Have you tried to go to your file explorer, go to the C: drive, go to properties, go to disk cleanup, and make sure that temporary internet files is checked, and then cleanup the disk?


No, I'll try it and let you know if it works. Thanks!

Did not work. I have one site which requires IE. I have IE set-up to open on that website. I wonder if Edge is telling me it can not delete the IE browsing data?

 

Yep, clearing IE allowed Edge to give me the all clear message.

 



#8 Rocky Bennett

Rocky Bennett

  • Members
  • 3,010 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Mexico, USA
  • Local time:10:02 PM

Posted 10 August 2015 - 08:03 AM

Odd, but I'm glad you fixed it.


594965_zpsp5exvyzm.png





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users