Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

?


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 Shibby

Shibby

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:14 PM

Posted 05 June 2004 - 10:49 PM

I just movedall my hardware from one case to another, but now when i try to play music. I get this error "Bad DirectSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration"....I get that from winamp and a simlar one from wmp when i try to play a CD in either dvd or cd drive.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,504 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:04:14 PM

Posted 05 June 2004 - 11:56 PM

Do you know what sound card you have installed in your system? Is this a new motherboard in the new system? If so is the sound card built into the motherboard?

What is new and what was transferred to the new system from the old system?

#3 Shibby

Shibby
  • Topic Starter

  • Members
  • 85 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:14 PM

Posted 06 June 2004 - 12:44 AM

nvm, i just pulled out the card and stuck it back in and all is good now.

Edited by Shibby, 06 June 2004 - 12:51 AM.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users