Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Copy & Paste issue with Lumia Phone


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 clayto

clayto

  • Members
  • 476 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:47 AM

Posted 02 August 2015 - 04:06 AM

I have encountered an odd problem with my new Lumia 435 Windows 8.1 phone.  When trying to use Copy & Paste, for example in Word or Evernote, I am unable to get the menu for Copy & Paste to appear.  I have read and re-read the How to many times.  I can get highlight / copy / paste to work OK, but not the menu.  Any advice?

 

clayto222



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Firehouse

Firehouse

  • Members
  • 637 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:47 AM

Posted 02 August 2015 - 04:13 AM

You mean this small icon above keyboard ? Try to restart your phone.



#3 clayto

clayto
  • Topic Starter

  • Members
  • 476 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:47 AM

Posted 02 August 2015 - 04:45 AM

I dont know.  What small icon?  I dont mean the copy icon.  There should be a menu which offers options such as delete, forward, copy. It does not appear --- I have seen it once but not again.  The phone has been restarted several times since I first noticed the menu was missing (in Word and Evernote).

 

clayto



#4 Cotna roe

Cotna roe

  • Members
  • 22 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:47 PM

Posted 01 September 2015 - 11:01 PM

Hope Win10 can solve this problem.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users