Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Identifying and Connected Problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 gibsgoinpro

gibsgoinpro

  • Members
  • 57 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:03:06 AM

Posted 27 July 2015 - 08:08 PM

Having trouble using Internet and never had a problem before. I moved to a different house.

Have a desktop and a antenna adapter to connect wirelessly. Wireless modem and cable internet with several computers connected wirelessly.

The problem: when connecting to network it says I am connected with great signal strength. But won't let me use Internet because it says "identifying" with a clock symbol. It just stays that way never letting me get on websites.

One time it did let me get on website after I guess it identified but after a short while the speed of the Internet got really slow and finally got to where it just stayed trying to load websites forever so basically wasn't able to use the Internet.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users