Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Audio stopped working on Lenovo laptop with Windows 8


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 NickFly

NickFly

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:08 AM

Posted 20 July 2015 - 11:32 AM

Hi, I have a Lenovo Ultrabook with Windows 8, and a little while back the sound just stopped working. It's not the speakers - it still makes sounds when being switched on/off etc, it's just when trying to play music/videos/games that it doesn't work. I've read somewhere that one of the endless updates this thing subjects you to had a glitch that caused similar issues for other people, but I haven't been able to fix it. Any of you amazing people got any advice? Thanks in advance!



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 TheJokerz

TheJokerz

  • Members
  • 286 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Ohio
  • Local time:11:08 AM

Posted 20 July 2015 - 11:35 AM

:smash:  :hysterical:


utl8q0-5.png


#3 NickFly

NickFly
  • Topic Starter

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:08 AM

Posted 20 July 2015 - 12:46 PM

Well, yes, that had occured to me too...



#4 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:08 PM

Posted 21 July 2015 - 09:42 PM

Try following the links below :

 

Microsoft Troubleshooter

No sound in Windows

Microsoft Fixit


Edited by jhayz, 21 July 2015 - 09:43 PM.

Tekken
 


#5 NickFly

NickFly
  • Topic Starter

  • Members
  • 39 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:08 AM

Posted 23 July 2015 - 01:34 PM

Well holy bleep...Troubleshooter fixed it first time! I'm astonished. Thank you!



#6 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:11:08 PM

Posted 24 July 2015 - 12:42 AM

:thumbup2:


Tekken
 


#7 peter235

peter235

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:38 PM

Posted 06 September 2016 - 11:42 PM

update the sound driver and check the sound setting and play back devices and check any other program that can block the sound . for more help visit lenovo http://goo.gl/rnScvh and i hope this will help you to solve the problem . thanks 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users