Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

WAP3205 V2 Help please (Wireless Boosting)


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 thomasmk93

thomasmk93

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:16 AM

Posted 13 July 2015 - 10:02 PM

Hi all, I am using a ZyXEL WAP3205 v2 to boost my wifi signal from my router on 1st floor to my bedroom on third floor. 

There are three modes, access point, client, and universal. I am using Universal mode to connect WAP3205 v2 to my router so that my xbox and computer on my third floor can use a boosted signal. 

I have settings to match router including the security. I can get as far as connecting with bars showing (connected to my Network) but no internet connection (can't browse). I don't know what to do, how to fix it.


Edited by Chris Cosgrove, 17 July 2015 - 05:37 PM.
Moved from MacOS to Networking


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users