Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Losing Internet Connectivity And E-mail Settings


  • This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

#1 lwald51

lwald51

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:01 AM

Posted 10 July 2006 - 01:45 PM

I posted this yesterday. I would really appreciate some help.

On June 7, my hard drive crashed and a new harddrive was installed along. The tech saved as much as he could from the old hardrive and reinstalled it. The backup is still on the computer. I had numberous problems since then. The most common is losing internet connectivity even though there does not seem to be any problem with the high speed cable modem. I have had to take it back to the shop to get it working again last week, but it still continues to lose connectivity. I have repaired it with Comcast Disk Doctor which states it is repairing my internet settings. I have no clue why this is happening. I have not identified any viruses with any of the programs you instructed me to use nor with my AGV antivirus. I did have Norton NIS 2006, but did not reinstall it after the the most recent crash on the advice of the tech.

Thank you for any help you can provide.


Logfile of HijackThis v1.99.1
Scan saved at 1:45:27 PM, on 7/10/2006
Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180)

Running processes:
C:\WINDOWS\System32\smss.exe
C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe
C:\WINDOWS\system32\services.exe
C:\WINDOWS\system32\lsass.exe
C:\WINDOWS\system32\svchost.exe
C:\WINDOWS\System32\svchost.exe
C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe
C:\WINDOWS\Explorer.EXE
C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe
C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe
C:\Program Files\Support.com\bin\tgcmd.exe
C:\Program Files\Java\jre1.5.0_07\bin\jusched.exe
C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe
C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe
C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
C:\WINDOWS\system32\devldr32.exe
C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe
C:\Setup\AntiVirus Software\HijackThis.exe

R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.comcast.net/home.html
O2 - BHO: (no name) - {53707962-6F74-2D53-2644-206D7942484F} - C:\Program Files\Spybot - Search & Destroy\SDHelper.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar1.dll
O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgcc.exe /STARTUP
O4 - HKLM\..\Run: [Windows Defender] "C:\Program Files\Windows Defender\MSASCui.exe" -hide
O4 - HKLM\..\Run: [tgcmd] C:\Program Files\Support.com\bin\tgcmd.exe /server /startmonitor /deaf
O4 - HKLM\..\Run: [SunJavaUpdateSched] C:\Program Files\Java\jre1.5.0_07\bin\jusched.exe
O4 - HKLM\..\Run: [QuickTime Task] "C:\Program Files\QuickTime\qttask.exe" -atboottime
O4 - HKLM\..\Run: [NeroFilterCheck] C:\WINDOWS\system32\NeroCheck.exe
O4 - HKLM\..\Run: [Zone Labs Client] "C:\Program Files\Zone Labs\ZoneAlarm\zlclient.exe"
O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe" /background
O4 - Global Startup: Adobe Reader Speed Launch.lnk = C:\Program Files\Adobe\Acrobat 7.0\Reader\reader_sl.exe
O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C:\Program Files\Microsoft Office\Office\OSA9.EXE
O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsearch.html
O8 - Extra context menu item: &Translate English Word - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmwordtrans.html
O8 - Extra context menu item: Backward Links - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmbacklinks.html
O8 - Extra context menu item: Cached Snapshot of Page - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmcache.html
O8 - Extra context menu item: Similar Pages - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmsimilar.html
O8 - Extra context menu item: Translate Page into English - res://C:\Program Files\Google\GoogleToolbar1.dll/cmtrans.html
O9 - Extra button: (no name) - {85d1f590-48f4-11d9-9669-0800200c9a66} - %windir%\bdoscandel.exe (file missing)
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Uninstall BitDefender Online Scanner v8 - {85d1f590-48f4-11d9-9669-0800200c9a66} - %windir%\bdoscandel.exe (file missing)
O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs.exe
O16 - DPF: {5D86DDB5-BDF9-441B-9E9E-D4730F4EE499} (BDSCANONLINE Control) - http://download.bitdefender.com/resources/scan8/oscan8.cab
O16 - DPF: {6E32070A-766D-4EE6-879C-DC1FA91D2FC3} (MUWebControl Class) - http://update.microsoft.com/microsoftupdat...b?1151940119437
O16 - DPF: {9A9307A0-7DA4-4DAF-B042-5009F29E09E1} (ActiveScan Installer Class) - http://acs.pandasoftware.com/activescan/as5free/asinst.cab
O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgamsvr.exe
O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe
O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgemc.exe
O23 - Service: TrueVector Internet Monitor (vsmon) - Zone Labs, LLC - C:\WINDOWS\system32\ZoneLabs\vsmon.exe

Edited by lwald51, 11 July 2006 - 11:14 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Buckeye_Sam

Buckeye_Sam

    Malware Expert


  • Members
  • 17,382 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pickerington, Ohio
  • Local time:01:01 AM

Posted 16 July 2006 - 07:24 AM

Hi and welcome to Bleeping Computer! My name is Sam and I will be helping you. :thumbsup:

Your log is clean. I don't see any signs of malware.
Posted Image If I have helped you in any way, please consider a donation to help me continue the fight against malware.


Failing to respond back to the person that is giving up their own time to help you not only is insensitive and disrespectful, but it guarantees that you will never receive help from me again. Please thank your helpers and there will always be help here when you need it!


========================================================

#3 lwald51

lwald51
  • Topic Starter

  • Members
  • 6 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:01 AM

Posted 17 July 2006 - 05:34 AM

Thank you so much. Any suggestions as to where I should look for the problem?

#4 Buckeye_Sam

Buckeye_Sam

    Malware Expert


  • Members
  • 17,382 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Pickerington, Ohio
  • Local time:01:01 AM

Posted 17 July 2006 - 05:38 PM

You could start a new thread here at the networking forum.
http://www.bleepingcomputer.com/forums/ind...amp;s=&f=21
Posted Image If I have helped you in any way, please consider a donation to help me continue the fight against malware.


Failing to respond back to the person that is giving up their own time to help you not only is insensitive and disrespectful, but it guarantees that you will never receive help from me again. Please thank your helpers and there will always be help here when you need it!


========================================================




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users