Jump to content


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.

Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.


Lenovo y50-70 GeForce 860m GPU issues

  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 hattfan


  • Members
  • 1 posts
  • Local time:10:05 PM

Posted 12 July 2015 - 04:48 AM

Hello fellahs!

Got some issues with my new Lenovo y50-70. No matter what settings I set on the NVidia control panel the laptop still does not want to start the GeForce card when playing games.


The power settings are on performance (sorry for the swedish). 




Here I'm choosing to use the GeForce-card when playing Heroes of the Storm.







So, no matter what game I'm starting, the computer starts the Intel Graphics card. But as you can see in the far right corner the GPU is still used when using Photoshop.




I obviously need some assistance here.



BC AdBot (Login to Remove)



#2 OldPhil



  • Members
  • 3,956 posts
  • Gender:Male
  • Location:Long Island New York
  • Local time:04:05 PM

Posted 12 July 2015 - 08:37 AM

I looked around and found this link it looks like it will help.



Honesty & Integrity Above All!

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users