Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Server Gateway Popup when trying to login to website


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 maxiprice

maxiprice

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:05 AM

Posted 09 July 2015 - 01:14 PM

Hello.  I am trying to get into a website and get this popup when I try to login:

 

The server agateway.adp.com is asking for your username and password.  The server reports that it is from iPayAGUser [14:05:57:9700].

 

I use Microsoft Essentials and have IOBit Malware Fighter v3.2.

 

Thank you for your help. 

 

Maxi

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

I DL and ran the Farbar Service Scanner and got the following results:

 

Farbar Service Scanner Version: 17-01-2015
Microsoft Windows 7 Home Premium  Service Pack 1 (X64)
Boot Mode: Normal
****************************************************************

Internet Services:
============

Connection Status:
==============
Localhost is accessible.
LAN connected.
Google IP is accessible.
Google.com is accessible.
Yahoo.com is accessible.

Windows Firewall:
=============

Firewall Disabled Policy:
==================

System Restore:
============

System Restore Policy:
========================

Action Center:
============

Windows Update:
============

Windows Autoupdate Disabled Policy:
============================

Windows Defender:
==============
WinDefend Service is not running. Checking service configuration:
The start type of WinDefend service is set to Demand. The default start type is Auto.
The ImagePath of WinDefend service is OK.
The ServiceDll of WinDefend service is OK.

Windows Defender Disabled Policy:
==========================
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows Defender]
"DisableAntiSpyware"=DWORD:1

Other Services:
==============

File Check:
========
C:\Windows\System32\nsisvc.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\drivers\nsiproxy.sys => File is digitally signed
C:\Windows\System32\dhcpcore.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\drivers\afd.sys => File is digitally signed
C:\Windows\System32\drivers\tdx.sys => File is digitally signed
C:\Windows\System32\Drivers\tcpip.sys => File is digitally signed
C:\Windows\System32\dnsrslvr.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\mpssvc.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\bfe.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\drivers\mpsdrv.sys => File is digitally signed
C:\Windows\System32\SDRSVC.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\vssvc.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\wscsvc.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\wbem\WMIsvc.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\wuaueng.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\qmgr.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\es.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\cryptsvc.dll => File is digitally signed
C:\Program Files\Windows Defender\MpSvc.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\ipnathlp.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\iphlpsvc.dll => File is digitally signed
C:\Windows\System32\svchost.exe => File is digitally signed
C:\Windows\System32\rpcss.dll => File is digitally signed

**** End of log ****



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 maxiprice

maxiprice
  • Topic Starter

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:05 AM

Posted 09 July 2015 - 01:52 PM

Thank you and disregard.  I figured out the problem.  Here is the answer:

 

http://www.bw.edu/resources/sec/pay/iPay_Quick_Instructions.pdf

 

"Connect to agaeway.adp.com pops up after you click on login.  Enter the user name you were provided during registering and in your confirmation email plus the password you created."

 

Maybe this will help someone else.

 

Maxi



#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,868 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:05 AM

Posted 09 July 2015 - 06:14 PM

Thanks for letting us know...happy computing :).

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users