Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Keyboard and Mouse delays when there is internet lag. Unknown user on my network


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Duke_Dave

Duke_Dave

  • Members
  • 47 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:56 PM

Posted 04 July 2015 - 03:27 PM

Hello,

 

Just a couple of days ago, my mouse and keyboard started to lag every once in a while. I noticed that when ever the modem lights aren't flashing, is when my keyboard and mouse lags. Its not the battery, and both of them are connected to a single USB drive. I went to check my Netgear router and there was my computer and a device under a list. It shows his IP address and MAC, but in the device name it says <unknown>. I only had my computer without any other device using Wifi. I changed my password and again the same device shows up, but randomly he doesn't come back. That didn't solve my mouse and keyboard delay issue, but I hope both issues gets fixed. Thank you :)

 

EDIT: The <unknown> user/device came back, but keeps disappearing.

 

Edit 2: I have their MAC address, what should I do?


Edited by Duke_Dave, 04 July 2015 - 04:54 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users