Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

VPN problems with Cyberghost


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 t.o-malware-test-lab

t.o-malware-test-lab

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:33 PM

Posted 18 June 2015 - 10:23 AM

I am currently attempting to use Cyberghost free as my VPN. When I try to connect to the VPN, it says "Connecting" in the corner for about 6 seconds, and then it changes to "Disconnecting" and the program freezes. I opened the debug menu to see what was happening, and the error which appears to be causing this is: "FATAL:WARNING: Failed running command (--up/--down): external program exited with error status: 4". Does anybody know a solution to this problem?

 

Thanks


Edited by t.o-malware-test-lab, 18 June 2015 - 11:49 AM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users