Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

DNS issues on one particular router


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 McWerp

McWerp

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 17 June 2015 - 05:00 PM

My computer periodically pops up this error message "DNS_PROBE_FINISHED_BAD_CONFIG". However it only does it on one particular wireless network, and works perfectly on all others. Any advice?


"Mod Edit" Moved from Win7 to Networking Forum ~~boopme


Edited by boopme, 17 June 2015 - 09:19 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,895 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:01:53 PM

Posted 17 June 2015 - 09:10 PM

See similar situation, http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/539036/dns-probe-finished-bad-config-error/ .

 

Also Worth A Look .

 

Louis


Edited by hamluis, 17 June 2015 - 09:14 PM.


#3 CaveDweller2

CaveDweller2

  • Members
  • 2,629 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:02:53 PM

Posted 18 June 2015 - 08:38 AM

Mcwerp - do you have DNS set to Obtain Automatically or do you have DNS servers statically set?


Hope this helps thumbup.gif

Associate in Applied Science - Network Systems Management - Trident Technical College


#4 BishalBiswas

BishalBiswas

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:12:23 AM

Posted 26 August 2015 - 03:55 PM

Might be that this DNS configuration issues is common, happened with me the same. Take a reference from here - http://technothek.com/fix-dns-probe-finished-bad-config, helped me a lot.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users