Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

internet quits working when trying to posts photos to any website


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Sylveon Fetish

Sylveon Fetish

  • Members
  • 421 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:05:31 AM

Posted 12 June 2015 - 08:22 PM

My laptop shows no signs of internet slowness, all pages load fine and dandy -until I try to upload a photo somewhere. Whether it be Facebook, Twitter, Fur Affinity, Imgur, or anything else. As soon as it starts the upload process, my internet on only this computer goes to a crawl, pages take forever to load, and all the websites mentioned above eventually give a upload failed message or their kind. As soon as the fail message appears, my internet runs at top speed again. I tried a variety of internet connections, e.g. home, library, coffee shop etc. all have this same problem. Even my mobile hotspot on my phone with a 4G connection has this problem using this computer.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 purpleboxuk

purpleboxuk

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:london
  • Local time:10:31 AM

Posted 15 June 2015 - 05:01 PM

Run anti malware scans like malwarebytes, adwcleaner then try junk removal tool






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users