Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

NO Audio Devices are Installed


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 trigga00

trigga00

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:33 AM

Posted 08 June 2015 - 10:21 PM

This morning I turned on my PC and then decided to take a nap. when i awoke i decided to go on my PC. I was greeted with a black screen (and yes i turned it on.) after restarting i noticed i had no sound, after thorougher investigation i noticed that my Sound menu says "No audio devices are installed" I have already tried to reinstall Realtek High Definition Audio, but no luck. any ideas?

 

 

Attached File  Screenshot_1.png   49.24KB   0 downloads

Attached File  Screenshot_2.png   8.78KB   0 downloads

Attached File  Screenshot_3.png   16.28KB   0 downloads


Edited by trigga00, 08 June 2015 - 10:23 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:33 PM

Posted 08 June 2015 - 10:47 PM

Welcome to the Bleeping Computer Community trigga00 :)

 

Were there any hardware or software changes recently, specifically with the audio/video? Have you tried system restoring to a date before the issue occured? Please post the computer model next time.


Tekken
 


#3 Dashing_star

Dashing_star

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Local time:04:33 PM

Posted 09 June 2015 - 04:32 AM

what about in safe mode?






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users