Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

PSU problem?


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 halpplox5

halpplox5

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:02 PM

Posted 29 May 2015 - 05:49 PM

Hi all,

Problem: Fans(including GPU and CPU fans) won't stop spinning even after the PC is turned off completely. Only way to make them stop spinning is turning off the PSU. Also the leds from my DVD drive are blinking even though the PC is off.

What I have tried.

PC1 is my PC. PC2 is my brothers PC.

-PC1's PSU(850W corsair) does not work properly on PC1.

-PC1's PSU works properly on PC2.

-PC2's PSU(550w psu) works properly on both PC1 and PC2.

What the hell is wrong? Thanks in advance.



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 mjd420nova

mjd420nova

  • Members
  • 1,715 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:04:02 AM

Posted 29 May 2015 - 10:21 PM

Something different with the connections to the MOBO between the power supplies??  The fans are sensing a "hot" situation and running full speed, usually like when on initial start up.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users