Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Microsoft Word Installation problem


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 John in Oman

John in Oman

  • Members
  • 371 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:22 AM

Posted 29 May 2015 - 02:18 AM

A few days ago i had to have my HP Presario reformatted. I lost my Microsoft Word 2007 among other things of course and have been unsuccessful in reinstalling it. I have tried endless ways of getting it back, but the best i have been able to do is install a Compatibilty pack 2007 Office system and an Office Word viewer 2003 plus .Net Framework 3.5 and 4 Client profile! I read somewhere that i needed these things in order to install Word.  All that has happened is still no proper access to it and a slower computer!  Windows also decided i needed 177 updates, taking close on two hours to complete!!. I am working in Google Chrome..

 

I am slowly losing what i have left of my marbles. Being only 75 doesn't exactly help either lol!. There are a number of important documents i must attend to which need Word rather urgently.

 

There is another issue which might be responsible. I keep being told that i need to 're Sync the phases' (this is a new one to me).  and finally i have re done my DNS.

 

I hope some kind soul can solve this for me please. I shall be ever grateful. Thank you and regards JH

 

PS. I live in the Philippines so there may be a time lag in my responding to any replies.


Edited by Chris Cosgrove, 30 May 2015 - 04:56 PM.
Moved from 'Vista' to 'Business applications'


BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users