Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Is It Me Or Firefox? Tabs On The Website


  • Please log in to reply
14 replies to this topic

#1 Bernie70

Bernie70

  • Members
  • 91 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:24 AM

Posted 03 July 2006 - 05:48 PM

are the tabs (Home Tutorial Forums Glossary Resourses, etc ) at the top of the pages of BC acting funny when viewing this website through Firefox or is it just me?

I viewed the page with IE (god help me), and the tabs were normal there. No biggie, just thought I'd ask.

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 KoanYorel

KoanYorel

    Bleepin' Conundrum


  • Staff Emeritus
  • 19,461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:65 miles due East of the "Logic Free Zone", in Md, USA
  • Local time:11:24 AM

Posted 03 July 2006 - 06:26 PM

Hi Bernie70,

I just tested both browsers, Ff and IE6, and both renditions appear the same to me.

Can you explain a bit more what you mean by "acting funny"?
The only easy day was yesterday.

...some do, some don't; some will, some won't (WR)

#3 Bernie70

Bernie70
  • Topic Starter

  • Members
  • 91 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:24 AM

Posted 03 July 2006 - 07:38 PM

well when i click on the tutorial tab, it takes me to the forums page (as if i had clicked there - 3rd spot from the left). when i click on the forums tab, it takes me to the tutorials page - 2nd spot from left).

when i click on the glossary tab, it changes to the Start up tab (it still stays in the 4th position). when i click on the File Database tab, it takes me to the File database tab, but it switches to the 8th position.

I feel like i'm in the semi Twilight Zone. but then again, it's no biggie.

#4 Scarlett

Scarlett

    Bleeping Diva


  • Members
  • 7,479 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:As always I'm beside myself ;)
  • Local time:10:24 AM

Posted 03 July 2006 - 07:48 PM

Hmm.. that is odd. But they all work for me in Firefox. :thumbsup:
Posted Image

#5 KoanYorel

KoanYorel

    Bleepin' Conundrum


  • Staff Emeritus
  • 19,461 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:65 miles due East of the "Logic Free Zone", in Md, USA
  • Local time:11:24 AM

Posted 03 July 2006 - 08:24 PM

Very interesting anomaly.

Have you tried clearing your cache in Ff?

Click on "Tools" > options > privacy > cache, and then click on "clear cache".
That's about the only thing I can think of offhand.
The only easy day was yesterday.

...some do, some don't; some will, some won't (WR)

#6 graveangel

graveangel

  • Members
  • 399 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham England Home to the Hood of Robin
  • Local time:04:24 PM

Posted 03 July 2006 - 08:33 PM

Im wandering if its Grinler altering somthing or not as this happened to me earlier but its working fine now,and it also happened with IE!

EDIT: Ok update,its happening on mine again now???????

Edited by graveangel, 03 July 2006 - 08:42 PM.

....And on the 8th day God said, "When my children are intelligent, and create the Computer, for my sake may they never screw around with the registry or subscribe to AOL"Posted Image

#7 yano

yano

    I can see what you post!


  • Members
  • 6,469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:24 AM

Posted 03 July 2006 - 08:52 PM

Nope if you go to http://bleepingcomputer.com and click on "fourms" (at the top of the page) it takes you tutorials.

#8 graveangel

graveangel

  • Members
  • 399 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Nottingham England Home to the Hood of Robin
  • Local time:04:24 PM

Posted 03 July 2006 - 09:00 PM

Yep, infact if you click on all of the tabs except the HOME one,they all take you to the incorrect place!
Maybe Grinler did alter somthing and forgot to change it again!
....And on the 8th day God said, "When my children are intelligent, and create the Computer, for my sake may they never screw around with the registry or subscribe to AOL"Posted Image

#9 Bernie70

Bernie70
  • Topic Starter

  • Members
  • 91 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:24 AM

Posted 03 July 2006 - 09:36 PM

Whew I was afraid I was the only one in the mini-Twilight Zone.

#10 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,395 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:10:24 AM

Posted 03 July 2006 - 09:38 PM

Hmm..im not seeing this behaviour. I did screw up the headers at one point, but if you clear your cache, or restart your browser, that should fix the problem

#11 boopme

boopme

    To Insanity and Beyond


  • Global Moderator
  • 72,214 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:NJ USA
  • Local time:10:24 AM

Posted 04 July 2006 - 12:34 AM

They worked fine for me also all nite.
How do I get help? Who is helping me?For the time will come when men will not put up with sound doctrine. Instead, to suit their own desires, they will gather around them a great number of teachers to say what their itching ears want to hear....Become a BleepingComputer fan: Facebook

#12 nyiddle

nyiddle

  • Members
  • 64 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:New Jerseh.
  • Local time:11:24 AM

Posted 05 July 2006 - 01:25 AM

Works fine for me.

But if anything it's your cache since (as I've read) he altered the headers for a while, and your browser might be looking back at that altered headers point and not the current one. Hey! I get caches now.

Posted Image


#13 yano

yano

    I can see what you post!


  • Members
  • 6,469 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:10:24 AM

Posted 05 July 2006 - 11:00 AM

Yea it is the cache, cause I just ran CCleaner and now it's all working :thumbsup:

#14 medab1

medab1

  • Members
  • 698 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:earth
  • Local time:10:24 AM

Posted 05 July 2006 - 12:39 PM

I see the TITLE attribute & some alt text was added to the tabs image map.

<img src="http://img.bleepingcomputer.com/navbars/forums-navbar.gif" alt="forums" border="0" align="absb
 ottom" usemap="#discussions_nav_bar_Map">
<map name="discussions_nav_bar_Map">
<area shape="rect" title="Computer Tutorials" alt="Computer Tutorials" coords="237,80,321,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/">
<area shape="rect" title="Computer Help and Spyware Removal" alt="Computer Help and Spyware Removal" coords="0,0,65,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/">
<area shape="rect" title="File Database" alt="File Database" coords="492,80,579,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/filedb/"><area shape="rect" title="Uninstall Database" alt="Uninstall Database" coords="407,80,491,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/uninstall/">
<area shape="rect" title="Windows Startup Programs Database" alt="Windows Startup Programs Database" coords="322,80,406,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/startups/">
<area shape="rect" title="Computer Resources" alt="Computer Resources" coords="665,80,749,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/resources/">
<area shape="rect" title="Computer Glossary" alt="Computer Glossary" coords="580,80,664,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/glossary/">
<area shape="rect" title="Forums" alt="Forums" coords="152,80,236,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/forums/">
<area shape="rect" title="Computer Help and Spyware Removal" alt="Computer Help and Spyware Removal" coords="67,80,151,106" href="http://www.bleepingcomputer.com/">
</map>


#15 Grinler

Grinler

    Lawrence Abrams


  • Admin
  • 43,395 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:USA
  • Local time:10:24 AM

Posted 05 July 2006 - 12:53 PM

Yup..thats about all though.




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users