Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

adultube.info adware removal


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 ruffian15

ruffian15

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 23 April 2015 - 07:48 AM

Hello mods, recently I have started getting a redirection when I open any website on any browser be it chrome, Firefox or explorer on my windows 8 laptop. After I open a website after a few seconds the browser redirects me to some adultube.info page thereafter to some adult website. This is happening every time I open a webpage.I have tried everything from clearing history to resetting my browser to doing the same in safe mode to resetting my modem. I suspect that it is DNS changer malware as the same is happening on my android one plus one. I have even reset my phone to factory defaults but of no help. Secondly in addition to this I also get a redirection in my phone when I open a link from Facebook to some spaces.slimspot.com which further redirects me to play store to download some app. Please help me it is very frustrating.


Edited by hamluis, 23 April 2015 - 09:23 AM.
Moved from MRL to Am I Infected - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Arkion

Arkion

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Local time:01:43 PM

Posted 23 April 2015 - 09:29 AM

Have you tried uninstalling / re-installing the browser?



#3 ruffian15

ruffian15
  • Topic Starter

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 23 April 2015 - 09:51 AM

No, I haven't tried uninstalling and reinstalling the browser on my laptop. However I have uninstalled all updates and deleted cache and data on my android phone but of no help.

#4 Arkion

Arkion

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:London
  • Local time:01:43 PM

Posted 23 April 2015 - 10:19 AM

Try uninstalling your phone browser and re installing it ( do the same on your laptop at home if it works )






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users