Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Audio/Video, Time it takes to play; Slow!.


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1 Mr_Ease

Mr_Ease

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:02 PM

Posted 22 April 2015 - 02:39 PM

Hey guys, I have a problem with my Audio and Video.
I have a Inspiron 17 5720 Laptop. 

My computer doesn't seem to be laggy, It isn't overheating (I can feel heat although not overly hot). My problem is when I actually press the "play" button.
My internet connection is 75mb D/L, and 40mb/Upload, Videos load in seconds so it's nothing to do with streaming.
It takes a while to actually play the video or audio clip, On Youtube and VLC. It takes about a minute then finally decides "I'll play this video for him finally", 
The video itself, and Audio works wonders, NO lag at all. My problem is it takes forever to actually play (Even when fully buffered). 
It happens with my music aswell, ill try to play music and it will take about a minute to play the song.

Thanks so much!


Edited by Chris Cosgrove, 24 April 2015 - 05:41 PM.
Duplicate topic deleted


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Rocky Bennett

Rocky Bennett

  • Members
  • 2,431 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Mexico, USA
  • Local time:08:32 AM

Posted 22 April 2015 - 07:48 PM

Do you mean that your internet connection is 75 Mbps or 75 Mbph? Because the way you wrote it really doesn't make sense, it is like saying that a car can go 100 miles. OK, but how long does it take to go 100 miles, is that 100mph or is it 100 mpd? Same with your post, how fast is your internet connection really?

594965_zpsp5exvyzm.png


#3 Rocky Bennett

Rocky Bennett

  • Members
  • 2,431 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Mexico, USA
  • Local time:08:32 AM

Posted 22 April 2015 - 07:50 PM

The problem is obviously not internet connected if it happens to your music as well. My internet connection is super slow, I live out in the country. It is like 5 Mbps, but my YouTube videos play instantly. So something must be wrong with your system.

594965_zpsp5exvyzm.png


#4 Mr_Ease

Mr_Ease
  • Topic Starter

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:02 PM

Posted 22 April 2015 - 08:40 PM

75 Mb/ps, and also yes Rocky that is right!, I refreshed my PC and iit seems to have work. 






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users