Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Chrome, Korean Characters


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 Rivvi

Rivvi

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:45 PM

Posted 18 April 2015 - 02:02 AM

Mod Edit:  Split from http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/572644/korean-font-characters-not-appearing/ - Hamluis.

 

 

Oh my goodness. I thought I was the only one who had this problem.

 

I reformatted my PC last night and today about 5 times because I suddenly had issues displaying Korean characters (Japanese and Chinese was just fine!) where they appear as boxes only. I managed to isolate the problem a bit where Windows Update seem to be the culprit. I made restore points before each batch install of Win Updates. I noticed that the problem occurred right after I install Internet Explorer 10+. I have to restore the PC before I install it for the Korean to show up again as uninstalling it doesn't fix the problem. :/

 

This ONLY happens in Chrome. But everything was working fine BEFORE I reformatted.


Edited by hamluis, 18 April 2015 - 09:10 AM.
PM sent new OP - Hamluis.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users