Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Endless startup loop


  • Please log in to reply
15 replies to this topic

#1 almightyragetv

almightyragetv

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 17 April 2015 - 06:26 PM

My computer will boot to starting windows logo and then restart. It will do this endlessly.

What I've tried so far;

Every startup repair - restore system to earlier time - disable auto restart in case of failure for hope of a BsoD (I got no bsod) - RAM check ram is fine. - finally my last resort was to use the CD RegBack command in System restore.

And after all that I still have the problem.

Here is my nbtblog.

Please request any other info you need.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 almightyragetv

almightyragetv
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 17 April 2015 - 06:28 PM

Service Pack 1 9 1 2012 10:33:42.375
Loaded driver \SystemRoot\system32\ntoskrnl.exe
Loaded driver \SystemRoot\system32\hal.dll
Loaded driver \SystemRoot\system32\kdcom.dll
Loaded driver \SystemRoot\system32\mcupdate_AuthenticAMD.dll
Loaded driver \SystemRoot\system32\PSHED.dll
Loaded driver \SystemRoot\system32\CLFS.SYS
Loaded driver \SystemRoot\system32\CI.dll
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\Wdf01000.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\WDFLDR.SYS
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\ACPI.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\WMILIB.SYS
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\msisadrv.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\pci.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\vdrvroot.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\partmgr.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\volmgr.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\volmgrx.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\mountmgr.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\amdsata.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\storport.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\D:-ORIVERS\amdxata.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\fltmgr.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\fileinfo.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Ntfs.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\msrpc.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\ksecdd.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\cng.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\pcw.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Fs_Rec.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\ndis.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\NETIO.SYS
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\ksecpkg.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\tcpip.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\fwpkclnt.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\volsnap.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Tpkd.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\spldr.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\rdyboost.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\mup.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\hwpolicy.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\fvevol.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\disk.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\CLASSPNP.SYS
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\AtiPcie64.sys
Did not load driver @hal.inf,%acpi_amd64.devicedesc%;ACPI x64-based PC
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver cdrom.SYS
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Null.SYS
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Beep.SYS
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\vga.sys
Did not load driver RDPCDD.SYS
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\rdpencdd.sys
Did not load driver RDPREFMP.SYS
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Msfs.SYS
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\Npfs.SYS
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\tdx.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\afd.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\DRIVERS\netbt.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\wfplwf.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\pacer.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\netbios.sys
Did not load driver Wanarpv6.SYS
Did not load driver TermDD.SYS
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\rdbss.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\nsiproxy.sys
Did not load driver mssmbios.SYS
Did not load driver discache.SYS
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\dfsc.sys
Did not load driver blbdrive.SYS
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\tunnel.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\easytthr.sys
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\Rt64win7.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\cdrom.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbohci.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbfilter.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbehci.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\HDAudBus.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\wmiacpi.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\blbdrive.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\CompositeBus.sys
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\mssmbios.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\AgileVpn.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\rasl2tp.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\ndistapi.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\ndiswan.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\raspppoe.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\raspptp.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\rassstp.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\hamachi.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\termdd.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdclass.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mouclass.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\swenum.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\umbus.sys
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbhub.sys
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Loaded driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver \SystemRoot\System32\Drivers\NDProxy.SYS
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\hidusb.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\usbccgp.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\USBSTOR.SYS
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mouhid.sys
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\kbdhid.sys
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver @cpu.inf,%amdppm.devicedesc%;AMD Processor
Did not load driver ATI Radeon HD 4200
Did not load driver Realtek High Definition Audio
Did not load driver @oem69.inf,%devicename%;Avnex Virtual Audio Device
Loaded driver \SystemRoot\system32\drivers\WudfPf.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\bowser.sys
Loaded driver \SystemRoot\System32\drivers\mpsdrv.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb10.sys
Loaded driver \SystemRoot\system32\DRIVERS\mrxsmb20.sys

#3 almightyragetv

almightyragetv
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 18 April 2015 - 09:51 AM

Anyone know whats up?

#4 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,880 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:45 AM

Posted 18 April 2015 - 11:31 AM

Try running Startup Repair...a couple of times.  Many are under the mistaken notion that one attempt is all that's needed to overcome system problems.

 

Let us know if there is any progress.

 

Louis



#5 almightyragetv

almightyragetv
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 18 April 2015 - 11:48 AM

I've tried it numerous times, it says startup repair cannot fix the problems.

#6 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,880 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:45 AM

Posted 18 April 2015 - 01:44 PM

Seems that the system should boot into safe mode...I would boot into safe mode with networking.

 

Then... download MiniToolBox  , save it to your desktop and run it.
 
Checkmark the following checkboxes:
  List last 10 Event Viewer log
  List Installed Programs
  List Users, Partitions and Memory size.
 
Click Go and paste the content into your next post.
 
Also...please Publish a Snapshot using Speccy - http://www.bleepingcomputer.com/forums/topic323892.html/page__p__1797792#entry1797792 , taking care to post the link of the snapshot in your next post.
 
Louis



#7 almightyragetv

almightyragetv
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 18 April 2015 - 01:52 PM

Something is seriously wrong.

When I try to boot into safe mode it starts to load drivers and then reboots.
I might have hardware damage.

#8 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,880 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:45 AM

Posted 18 April 2015 - 02:03 PM

In that case...first thing I would do is run a hard drive diagnostic.  Run the diagnostic, following the instructions provided in the following link...and let us know whether the hard drive passes or fails.

 

GSmart Hard Drive Test, Alexstrasza - http://www.bleepingcomputer.com/forums/t/565216/laptop-running-slow-tried-many-things-and-unreadable-files/?p=3613590

 

Louis



#9 almightyragetv

almightyragetv
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 19 April 2015 - 05:15 PM

That picture is me on my X: CMD its pretty much the only acess I have to my computer.




Also when I press the hardware tab it disappears.
http://i.imgur.com/Zh8FA8K.jpg

Edited by almightyragetv, 19 April 2015 - 05:19 PM.


#10 almightyragetv

almightyragetv
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 19 April 2015 - 05:18 PM

Double post my bad

Edited by almightyragetv, 19 April 2015 - 05:18 PM.


#11 almightyragetv

almightyragetv
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 19 April 2015 - 05:23 PM

Im going to run a chkdsk D: /f command on my cmd, best I can do.

#12 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,880 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:11:45 AM

Posted 19 April 2015 - 08:14 PM

You can run this diagnostic...please read and follow the directions.  You want to run the long generic diagnostic...and let us know whether it's pass or fail.  Do NOT run chkdsk /r.

 

Guide, SeaTools For DOS - http://www.seagate.com/support/seatools/SeaToolsDOSguide.pdf

 

SeaTools for DOS Download - http://www.seagate.com/support/internal-hard-drives/consumer-electronics/ld25-series/seatools-dos-master/

 

Louis



#13 almightyragetv

almightyragetv
  • Topic Starter

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:45 PM

Posted 20 April 2015 - 11:21 AM

Oddly enough I ran chkdsk on my D: "before I had seen your comment" and it had found and fixed problems.

I can now boot into windows and its like nothing ever happened


Quite weird.

Any tests I can do to double check for any underlying issues?.

#14 dudeage

dudeage

  • Members
  • 175 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:10:45 AM

Posted 20 April 2015 - 04:42 PM

You can probably rest easy.  Maybe run malware and antivirus scans just for the sake of ruling anything out, but I'd say you're probably in the clear at this point. 

 

You had bad sectors on your hard drive and ran the utility to get rid of them.  It was successful, I'd say you're good to go. 

 

:guitar:


Edited by hamluis, 20 April 2015 - 05:01 PM.


#15 dc3

dc3

    Bleeping Treehugger


  • Members
  • 30,604 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Sierra Foothills of Northern Ca.
  • Local time:09:45 AM

Posted 21 April 2015 - 11:50 AM

As a precaution I would suggest that you run sfc /scannow.

 

The sfc /scannow command scans all protected system files and replaces corrupted and incorrect versions with correct Microsoft versions.
 
Click on the Start orb and then type cmd in the Search programs and files box.
 
In the pane above the search box Programs will appear with cmd below it, right click on cmd and choose Run as administrator.
 
If you are prompted for an administrator password or for a confirmation, enter the password, or click Allow.
 
This will open the Elevated Command Prompt, it will look similar to the image below.
 
elevatedcommandpromptw7_zpseba8c499.png
 
Type in sfc /scannow and then press Enter to start the scan.  Please notice the space between sfc and the /scannow.
 
If the scan finds no integrity  problems the scan will stop.  Type in exit, then press Enter to stop the scan.
 
When the scan is finished please post the log of this scan.
 
To find sfc /scannow log, type cmd in the Search programs and files box. 
 
cmd will appear above the search box under Apps., right click on it and choose Run as administrator, this will open the Elevated Command Prompt.  This will look simlar to the image above.
 
Copy and paste the following in the Elevated Command Prompt, then press Enter.  
 
findstr /c:"[SR]" %windir%\logs\cbs\cbs.log >%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt
 
This will place a new icon on the desktop titled sfcdetails.  Double click on this icon to open the log, copy it and paste it in your topic.

Family and loved ones will always be a priority in my daily life.  You never know when one will leave you.

 

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users