Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Got a new Battery-Plugged in but not charging


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 randomusername

randomusername

  • Members
  • 12 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:07:17 PM

Posted 11 April 2015 - 02:19 PM

Hello,

 

I recently purchased a new battery as I was getting messages to replace my current one, however, after a few minutes of it working fine, it suddenly stopped charging at 65%, and when I disconnect my laptop from the mains supply, the whole system shuts down.

 

Any idea what is causing this?

 

My new battery is exactly identical in voltage, capacity and type (Acer Aspire AS10D81) and the person I bought it off seems reliable enough (99% positive reviews, seems to specialise in hardware). Visually, it is exactly the same aswell. My old battery works, okay, it's not having the same problems, so I don't think it's an issue with the laptop or charger.

 

My laptop is an Acer Aspire 5560G with windows 7.

 

Thanks



BC AdBot (Login to Remove)

 


m



0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users