Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help! MAC won't show in Modem settings!


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 RobertHD

RobertHD

  • Members
  • 348 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Somewhere in Oz
  • Local time:08:58 AM

Posted 13 March 2015 - 05:25 AM

Hi everyone!

 

I Kinda got a problem here maybe a huge issue.

 

Im running Windows 7 x64 Operating System at the moment and I can't connect to the Internet!

 

 

My MAC ends in E8 because of my netgear adapter but somehow E8 dont show in the settings all others SHOW in there like E7, E6, E5 but not E8 which should be in the unblocked list but doesnt show in blocked/unblocked list.

 

 

Plz Help any would be appreciated.

PS: Thats why Im using my dads.

 

 

 


Robert James Crawley Klopp


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users