Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Help! PC starts but no screen!


  • This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

#1 RobertHD

RobertHD

  • Members
  • 348 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Somewhere in Oz
  • Local time:06:05 AM

Posted 07 March 2015 - 07:53 PM

Hi Guys

 

My sister was Playing The Sims 4 last night then this morning the pc turns on but no display.

Rams Fine when i have them in I hear the start up screen but when not in it doesnt do no sound.

Graphics Card is fine but heres where the actual problem happens the logo of the motherboard which supposed to show while booting up, PSU doesnt overload, and GPU fine too.

 

 

Um I wouldnt like where this is heading it probably could be a blown CPU/Motherboard this mobo worths a $1000 and I dont want to lose it.

 

 

 

PS: It was built 5 months ago working fine up to now.

Plz Help! as fast as you can I will really appreciate it what the exact cause will be.


Edited by RobertHD, 07 March 2015 - 07:56 PM.

Robert James Crawley Klopp


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 RobertHD

RobertHD
  • Topic Starter

  • Members
  • 348 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Somewhere in Oz
  • Local time:06:05 AM

Posted 08 March 2015 - 01:35 AM

You can close this topic Moderator found that the SATA Cable wasnt in properly!


Robert James Crawley Klopp


#3 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,901 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:02:35 PM

Posted 09 March 2015 - 12:35 PM

Thanks for letting us know, topic closed.

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users