Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Question With Bluetooth...


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 ds5000

ds5000

  • Members
  • 54 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Texas
  • Local time:10:21 AM

Posted 28 June 2006 - 12:01 AM

first off.. i have to thank everyone here that helps people with computer problems... you guys are great!! just by reading other people's issues i got to fix mine... thank you for your time and effort...

the problem: im running wind xp pro, ive installed AVG anti virus, ive got spybot, ewido, spyware blaster, spywareguard, and zone alarm... i also got infected by malware, which ive taken care off... now when i try to see my phone through my bluetooth device.. it comes up but it says it has no services such as file transfer... are any of these softwares blocking it... and if so how do i unblock it... my bluetooth is a IOGear GBU211 Bluetooth Wireless Adapter connecting with a motorola v557... its always worked except now.. any ideas gretaly appreciated... thanks.

BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users