Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Audio from the front and back panels don't work...


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 Yuumiko

Yuumiko

  • Members
  • 1 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:17 PM

Posted 28 February 2015 - 09:39 AM

i recently put together a new computer and i am having trouble with the audio panels and the audio its self, from either aux cords, headphones and optical audio cables nothing is working. i know the headphones work because i use them when plugged into the monitor its self the mother board wiring is all correct into the hd audio slot and so forth. if anyone can help me please and thankyou



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 jhayz

jhayz

  • BC Advisor
  • 6,922 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:09:17 AM

Posted 11 March 2015 - 08:07 PM

Hi, do you still need help with your audio problem?


Edited by jhayz, 11 March 2015 - 08:07 PM.

Tekken
 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users