Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

An Anoying Folder Problem.


  • Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Jimdigriz

Jimdigriz

  • Members
  • 75 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:02 AM

Posted 25 June 2006 - 06:49 PM

Everytime I open a folder now, (via double click) for some reason it opens a search, not "open" or "explore" ive restored defaults to folder options in c-panel, and that didnt fix the problem, any suggestions?

Thx for help.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:03:02 AM

Posted 25 June 2006 - 07:11 PM

NOTE: This is a registry edit. Improper changes to the registry could render your computer inoperable.
Remember to backup the registry before making any changes.
Instructions, on how to do that, can be found here:
How to back up, edit, and restore the registry

kellys-korner
Search Opens When Double Clicking A Folder - #18, on the Right
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#3 Jimdigriz

Jimdigriz
  • Topic Starter

  • Members
  • 75 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:02 AM

Posted 25 June 2006 - 07:18 PM

erm, that link opens up to a blank page :thumbsup:

Sadly i was forced to open it with Explorer, but it works.

Im sure it will help, thx.

Edited by Jimdigriz, 25 June 2006 - 07:19 PM.


#4 tg1911

tg1911

    Lord Spam Magnet


  • Members
  • 19,274 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:SW Louisiana
  • Local time:03:02 AM

Posted 25 June 2006 - 07:34 PM

The link works for me in Firefox, Jimdigriz.
What browser are you using?

Let us now if the fix works.
MOBO: GIGABYTE GA-MA790X-UD4P, CPU: Phenom II X4 955 Deneb BE, HS/F: CoolerMaster V8, RAM: 2 x 1G Kingston HyperX DDR2 800, VGA: ECS GeForce Black GTX 560, PSU: Antec TruePower Modular 750W, Soundcard: Asus Xonar D1, Case: CoolerMaster COSMOS 1000, Storage: Internal - 2 x Seagate 250GB SATA, 2 x WD 1TB SATA; External - Seagate 500GB USB, WD 640GB eSATA, 3 x WD 1TB eSATA

Become a BleepingComputer fan: Facebook

#5 Jimdigriz

Jimdigriz
  • Topic Starter

  • Members
  • 75 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:05:02 AM

Posted 25 June 2006 - 08:59 PM

was using firefox, was probably just some random problem.

Anyone who's primary browser is that other than FF is doomed to hell.

#6 medab1

medab1

  • Members
  • 844 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:earth
  • Local time:05:02 AM

Posted 26 June 2006 - 03:34 AM

To see another option click here.

Learn to take screenshots & add them to your posts. :thumbup2:

https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/43088/how-to-capture-and-edit-a-screen-shot/#entry4532851

Learn to use Google Search.  :busy:

Make full system images to restore to if your computer goes bonkers.





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users