Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Green Screen On Quicktime


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 T2nrR

T2nrR

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:01:00 PM

Posted 25 June 2006 - 02:39 PM

I run Windows XP Home Edition with SP2. I can view my Quicktime videos one time all the way through with no problems. If I want to view the same video immediately a second time, the Quicktime window turns to a blank green screen after playing the video for a few seconds. It started after I replaced my GEForce MX-4000 graphics card with a GEForce MX-5200, 8X AGP 128 Mb VRAM. The same files play with no problem on Kaffeine and also in MPlayer under Linux. Any ideas? There seems to be some kind of new incompatibility. The "new" graphics card was from another computer in my home, and it showed no problem with Quicktime on that computer.

Edited by T2nrR, 25 June 2006 - 03:09 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users