Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

DELL N5050 motherborad problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 ziedzizou

ziedzizou

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 PM

Posted 06 February 2015 - 11:06 AM

Hello,
I have a laptop dell n5050, when I connect the DC charger the LED in the charger puts out. The connector is good so I have a problem in the mother board !!!!

But I don't find the problem !!!



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 mralias518

mralias518

  • Members
  • 135 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:06:54 PM

Posted 06 February 2015 - 12:33 PM

Hello,
I have a laptop dell n5050, when I connect the DC charger the LED in the charger puts out. The connector is good so I have a problem in the mother board !!!!

But I don't find the problem !!!

 

1. Have you checked the adapter with a multi-tester to make sure the proper voltage is present?

2. What makes you think the female jack in the pc is ok? This is where most issues reside when it comes to power issues especially on Dells.

3. Power lights on the adapter don't mean much if the issue is on the male part of the plug.

4. YouTube has a couple nice videos on how to fix the female jack. here is one link https://www.youtube.com/watch?v=AMuhObArtRI


Linux Mint 17.1 Rebecca & Windows 8.1 Dual Boot.

Dell E6410 i5 7.60518 Gib of ram

 


#3 ziedzizou

ziedzizou
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:11:54 PM

Posted 07 February 2015 - 02:55 AM

The adapter it's ok and also the jack

I think there is an integrated circuit does not work in the mother board






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users