Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

BSOD Windows 7 When Rendering In Sony Vegas


  • Please log in to reply
8 replies to this topic

#1 Keller1223

Keller1223

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:57 AM

Posted 29 January 2015 - 09:44 PM

Hello everyone.

My PC Specs:

http://www.mediafire.com/view/go733blt213bo8c/DxDiag.txt

My BSOD Dump File:

http://www.mediafire.com/download/ypdd8kzy1slp74p/012915-16224-01.dmp

 

 

Every time i go to render a video, i begin to hear a loud beeping come out of my computer. I think its the warning beep on one of the parts. I'm not too experienced with pc parts so I dont know what that is. This beeping occasionally comes on when I game too, however, when i render, its more prevalent. Eventually my PC just blue screens with a warning message. This didn't always happen so I'm not sure what's going on. I hadnt tried to render a video in like half a year due to the fact that this issue was happening back then. So when I tried doing it today, it did it again. Please help. Thanks so much!

 



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:12:57 AM

Posted 29 January 2015 - 10:27 PM

Hello Keller1223,

Please post a snapshot with Speccy for better system details -
How to Publish a snapshot with Speccy <<= Full Directions Here (only Copy / Paste the link)

 

Thank You ...



#3 Keller1223

Keller1223
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:57 AM

Posted 29 January 2015 - 10:30 PM

Hello Keller1223,

Please post a snapshot with Speccy for better system details -
How to Publish a snapshot with Speccy <<= Full Directions Here (only Copy / Paste the link)

 

Thank You ...

Here it is http://speccy.piriform.com/results/ffrRT4N70CZ5DwMJArgEIsB



#4 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:12:57 AM

Posted 29 January 2015 - 11:02 PM

Thanks,

I wanted to check the HDDs and a few other bits, but they all seem to be working OK at this time.

 

 

Every time i go to render a video, i begin to hear a loud beeping come out of my computer. I think its the warning beep on one of the parts.

Are you sure it is not just the normal booting sound of the computer ?? Often they have a Beep sound that may show at certain times ..



#5 Keller1223

Keller1223
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:57 AM

Posted 29 January 2015 - 11:05 PM

Thanks,

I wanted to check the HDDs and a few other bits, but they all seem to be working OK at this time.

 

 

Every time i go to render a video, i begin to hear a loud beeping come out of my computer. I think its the warning beep on one of the parts.

Are you sure it is not just the normal booting sound of the computer ?? Often they have a Beep sound that may show at certain times ..

no no man this is far different.



#6 noknojon

noknojon

  • Banned
  • 10,871 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Not Telling
  • Local time:12:57 AM

Posted 29 January 2015 - 11:07 PM

Storage
465GB Hitachi HDS721050DLE SCSI Disk Device (SATA): 29 °C
1862GB Western Digital WD My Book 1140 USB Device (USB (SATA)): 40 °C

Antivirus: Disabled << Not good.

A link to the latest Vega Pro 13 and other advice ..



#7 Keller1223

Keller1223
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:57 AM

Posted 29 January 2015 - 11:08 PM

Storage
465GB Hitachi HDS721050DLE SCSI Disk Device (SATA): 29 °C
1862GB Western Digital WD My Book 1140 USB Device (USB (SATA)): 40 °C

Antivirus: Disabled << Not good.

A link to the latest Vega Pro 13 and other advice ..

So are you telling me that it might be virus related or what?



#8 Keller1223

Keller1223
  • Topic Starter

  • Members
  • 5 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:57 AM

Posted 30 January 2015 - 12:09 AM

I got it fixed. Used different version of vegas and no BSOD



#9 hamluis

hamluis

    Moderator


  • Moderator
  • 55,378 posts
  • ONLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Killeen, TX
  • Local time:09:57 AM

Posted 05 February 2015 - 04:12 PM

Thanks for letting us know...happy computing :).

 

Louis






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users