Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Strange artifacts in chrome!


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 A6Tech

A6Tech

  • Members
  • 84 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:29 AM

Posted 24 January 2015 - 04:36 PM

Hi guys, I've been getting some strange artifacts in chrome lately, and I have no idea what the cause is. It only happens in chrome, nowhere else. Here's the picture:
http://oi59.tinypic.com/wlehw9.jpg


Edited by A6Tech, 24 January 2015 - 04:38 PM.


BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 A6Tech

A6Tech
  • Topic Starter

  • Members
  • 84 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:08:29 AM

Posted 25 January 2015 - 06:26 PM

I uninstalled the newest nVidia driver and installed the one from the ASUS page (since I have ASUS GTX 670) and everything works perfectly now, no glitches or artifacts. I guess I won't be updating my driver anymore.






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users