Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

igfxEM Module Has Stopped Working


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mritchey

mritchey

  • Members
  • 9 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:06:52 AM

Posted 09 January 2015 - 11:56 AM

I have a Dell all-in-one that boots up and operates just fine but within a couple hours of being powered on, it will display the error message "igfxEM Module Has Stopped Working" with the usual offers to find a solution on the Internet or stop the process. If I choose to find a solution on the Internet, nothing come back. If I choose to stop the process, it stops and the computer has no further problems. I have searched where I know to find a solution and ended up here. What information do you need further to help with this?



BC AdBot (Login to Remove)

 





1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users