Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Not Connected


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 telford

telford

  • Members
  • 2 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:09:15 PM

Posted 21 June 2006 - 04:12 AM

I have had malware and I think I have got rid of them,but every time I want to get onto the net I have to
re set my IP address to get on a bit of a bind.Does any one no what the problem is.

BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Harry83

Harry83

  • Members
  • 257 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Location:State College PA
  • Local time:04:15 PM

Posted 21 June 2006 - 09:19 PM

Do you know what type of malware you were experiencing before? Please describe the symptoms if you don't know any of the names. The removal may be causing your connectivity problems. Depending on what type of malware you had I can recommend some fixes...
--
Harry83
Posted Image
Liberating America From Spyware - 1 Computer at a time...




0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users