Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Popup Browser Virus - Please help!


  • Please log in to reply
6 replies to this topic

#1 djrvii

djrvii

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:34 AM

Posted 30 December 2014 - 11:27 PM

Hello:

 

I have been trying to remove a virus on my windows 8.1 computer which redirects my browser to new tabs of unwanted ads and slows down the overall operation of the machine. I have tried advice on this site similar to my problems. For example, I ran malwarebytes and quarantined the virus multiple times, I ran adware cleaner and "cleaned" the virus but it keeps returning. I pasted the last attempt of adware cleaner to remove the virus below. Any help would be greatly appreciated!! 

 

 

# AdwCleaner v4.106 - Report created 30/12/2014 at 22:52:28
# Updated 21/12/2014 by Xplode
# Database : 2014-12-28.1 [Live]
# Operating System : Windows 8.1  (64 bits)
# Username : Dennis - DENNIS
# Running from : C:\Users\Dennis\Downloads\adwcleaner_4.106.exe
# Option : Clean
 
***** [ Services ] *****
 
 
***** [ Files / Folders ] *****
 
File Deleted : C:\Users\Dennis\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_www.superfish.com_0.localstorage
File Deleted : C:\Users\Dennis\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_www.superfish.com_0.localstorage-journal
File Deleted : C:\Users\Dennis\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxps_inst.shoppingate.info_0.localstorage
File Deleted : C:\Users\Dennis\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxps_inst.shoppingate.info_0.localstorage-journal
File Deleted : C:\Users\Dennis\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_static.re-markable00.re-markable.net_0.localstorage
File Deleted : C:\Users\Dennis\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Local Storage\hxxp_static.re-markable00.re-markable.net_0.localstorage-journal
 
***** [ Scheduled Tasks ] *****
 
 
***** [ Shortcuts ] *****
 
 
***** [ Registry ] *****
 
 
***** [ Browsers ] *****
 
-\\ Internet Explorer v11.0.9600.17416
 
 
-\\ Mozilla Firefox v34.0.5 (x86 en-US)
 
 
-\\ Google Chrome v39.0.2171.95
 
 
-\\ Comodo Dragon v
 
 
*************************

Edited by Orange Blossom, 30 December 2014 - 11:36 PM.
Moved from Windows 8 to AII. ~ OB


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Houdini5150

Houdini5150

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Phoenix
  • Local time:06:34 AM

Posted 30 December 2014 - 11:47 PM

install malware bytes.  reset your google chrome settings



#3 djrvii

djrvii
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:34 AM

Posted 30 December 2014 - 11:57 PM

I ran malware bytes multiple times and quarantined the results but it has no affect on the browser issues. I also reset and reinstalled google chrome but that did not solve the issue either.  



#4 Houdini5150

Houdini5150

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Phoenix
  • Local time:06:34 AM

Posted 31 December 2014 - 12:52 AM

Check your extensions?

#5 djrvii

djrvii
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:34 AM

Posted 31 December 2014 - 12:57 AM

The only extension I have is Adblock 



#6 Houdini5150

Houdini5150

  • Members
  • 23 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:Phoenix
  • Local time:06:34 AM

Posted 31 December 2014 - 01:30 AM

Run in safe mode and use task kill then the malware programs? And no weird search engines in chrome?
Oh and computer not setup to connect to a proxy?

#7 djrvii

djrvii
  • Topic Starter

  • Members
  • 4 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:08:34 AM

Posted 01 January 2015 - 05:16 PM

Task kill reports that there is no malware, no weird search engines and the computer is not connected to a proxy as far as I know






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users