Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Need help please!


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 ocean77

ocean77

  • Members
  • 226 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Carolina
  • Local time:06:18 AM

Posted 30 December 2014 - 06:05 PM

I'm trying to help my Stepdaughter with a couple (think it my be more than a couple) of problems. One problem is that all her pictures have vanished and I'm trying to locate them. I was thinking Hidden Files may have them, but not quite sure how to find the hidden files...could use some help with this. Next problem seems like a bigger mess. It appears she was using Norton for Security protection, but it did not do such a great job because I can't even get into Google and she keeps getting pop-ups. I went into her computer and removed Norton because I was going to install  MS Security Essentials, but her computer would not complete install. She told me she has Windows Defender so I went into her security section and system says it is turned off so I tried turning it on, but it will not turned on. I should have jotted down what it said, but I was not thinking about that at the time.
Could sure use some help getting some Virus protection back into her computer.
I was thinking about doing a System Restore, but not sure how that will work out. Would appreciate any help.
Thank you,
Tom

Edited by Queen-Evie, 30 December 2014 - 06:25 PM.
moved from Vista to Am I Infected


BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 Allan

Allan

  • BC Advisor
  • 8,576 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:New Jersey
  • Local time:06:18 AM

Posted 30 December 2014 - 06:14 PM

1) It sounds as though your system is infected. I suggest you post in the Am I Infected forum.

 

2) For future reference, it would be helpful if the subject of your post relates to the specific issue(s) you are having.



#3 Queen-Evie

Queen-Evie

    Official Bleepin' G.R.I.T.S. (and proud of it)


  • Staff Emeritus
  • 16,485 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:My own little corner of the universe (somewhere in Alabama). It's OK, they know me here
  • Local time:05:18 AM

Posted 30 December 2014 - 06:26 PM

Your topic has been moved to Am I Infected. You should not start a new topic in AII.

#4 ocean77

ocean77
  • Topic Starter

  • Members
  • 226 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Carolina
  • Local time:06:18 AM

Posted 30 December 2014 - 10:06 PM

Thank you for assistance. I will be more specific next time. Sorry do not understand "You should not start a new topic in all"?



#5 ocean77

ocean77
  • Topic Starter

  • Members
  • 226 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Location:South Carolina
  • Local time:06:18 AM

Posted 31 December 2014 - 04:30 AM

Thank you for assistance. I will be more specific next time. Sorry do not understand "You should not start a new topic in all"?

I understand. Thank you!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users