Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Building website on localhost


  • Please log in to reply
4 replies to this topic

#1 M. de Jager

M. de Jager

  • Banned
  • 434 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:54 AM

Posted 29 December 2014 - 11:32 AM

Hello,

 

I want to build some websites on my localhost (for testing) things so I installed IIS, PHP and the databse, but when I want to visit my localhost (maked a index.php) I get a white screen.

 

What did I miss?



BC AdBot (Login to Remove)

 


#2 M. de Jager

M. de Jager
  • Topic Starter

  • Banned
  • 434 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:54 AM

Posted 29 December 2014 - 03:25 PM

Okay,

 

Solved something but now I get the following error:

paDoGbs.png



#3 M. de Jager

M. de Jager
  • Topic Starter

  • Banned
  • 434 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:03:54 AM

Posted 05 January 2015 - 01:29 PM

Bump.



#4 j4v3d

j4v3d

  • Members
  • 3 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Local time:02:54 AM

Posted 01 February 2015 - 08:56 AM

Why dont you install XAAMP or WAAMP however you pronounce it, and try running the index.php file from there, it is alot easier.



#5 Lorel

Lorel

  • Members
  • 7 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Female
  • Location:WA
  • Local time:06:54 PM

Posted 07 March 2015 - 10:43 AM

I built a website on MAMP once. It was such a hair puller I'm not doing it again!!






0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users