Jump to content


 


Register a free account to unlock additional features at BleepingComputer.com
Welcome to BleepingComputer, a free community where people like yourself come together to discuss and learn how to use their computers. Using the site is easy and fun. As a guest, you can browse and view the various discussions in the forums, but can not create a new topic or reply to an existing one unless you are logged in. Other benefits of registering an account are subscribing to topics and forums, creating a blog, and having no ads shown anywhere on the site.


Click here to Register a free account now! or read our Welcome Guide to learn how to use this site.

Photo

Am new here


  • Please log in to reply
1 reply to this topic

#1 wyce

wyce

  • Members
  • 10 posts
  • OFFLINE
  •  

Posted 25 December 2014 - 03:31 AM

Hi guys, think i have landed at safer hands. My PC has this problem when i start it it shows me ' Initializing and establishing link' what might be the problem?

BC AdBot (Login to Remove)

 


m

#2 Condobloke

Condobloke

    Outback Aussie @ 54.2101 N, 0.2906 W


  • Members
  • 5,582 posts
  • OFFLINE
  •  
  • Gender:Male
  • Local time:12:44 AM

Posted 25 December 2014 - 03:44 AM

G'day wyce, and Welcome to BC. !!

 

Start a new topic in the forum appropriate to your OS....

 

in other words if you run Windows 7....POST HERE .......Windows 8.....POST HERE


Condobloke

Outback Australian  

 

fed up with Windows antics...??

 

LINUX IS THE ANSWER

 

I USE LINUX MINT EXCLUSIVELY... NO DUAL BOOT, NO VIRTUAL MACHINE

 

 

 Failure is not an option. It comes bundled with your Microsoft product.

 

 

 





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users